WordPress hosting

Managed WordPress hosting door WP Provider

Managed WordPress Hosting

Cornelissen.Marketing biedt Managed WordPress Hosting aan. Zo zijn onze klanten verzekerd van een continue veilige website en een supersnelle pagina laadsnelheid.

De snelheid van je website is allesbepalend!

Een vertraging van slechts één seconde heeft invloed op het bouncepercentage, SEO-ranking en zelfs het conversieratio van je website. Wanneer je kiest voor Managed WordPress Hosting hoef je je hier geen zorgen over te maken. Er wordt gebruik gemaakt de laatste technieken om je website zo snel mogelijk in te laden.

Litespeed Webserver

Wij kunnen de hosting op twee manieren verzorgen:

Je website gegarandeerd sneller

Onze hostingpartner garandeert dat je website sneller en soepeler worden geladen dan welke andere (cloud) hosting-provider dan ook. Daardoor wordt de bezoekerservaring verbeterd en de tijd die de bezoekers op deze sites doorbrengt wordt vergroot. Dat leidt uiteindelijk tot hogere conversies.

Heb je de snelheid van je website al eens gemeten?

Er zijn online enkele gerenommeerde platformen die een objectieve en goede test aanbieden. Geef de URL van jouw homepage maar eens in bij een testsite als WebPageTest. Je kunt deze test overigens op iedere willekeurige pagina toepassen waarvan de laadsnelheid extreem belangrijk is voor het succes van jouw online marketing.

Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben bel dan gerust 06 5732 3699.
Wij bespreken de uitkomst van de test graag met je.

Jouw website benchmarken?

Samen met WPprovider kunnen wij jouw WordPress website benchmarken. Door een kopie van jouw website in een Litespeed omgeving te plaatsen kun je dan zelf real-time het vergelijk maken. Wanneer je het onderstaande formulier invult dan nemen wij binnen een werkdag contact met je op om het vergelijk in gang te zetten.

Managed WordPress Hosting

De onderstaande websites worden gehost door WP-provider. De testresultaten van webpagetest.org staan eronder afgebeeld.

Over de webpagetest-resulaten:

Rechtsboven in het testrapport worden de resultaten samengevat in 6 ‘rapportcijfers’. De slechts mogelijke score is een ‘F’ en de beste score een ‘A’. Het kruis op de zesde positie geeft aan dat er geen gebruik wordt gemaakt van CDN (een externe optie om het inladen van afbeeldingen nog meer te versnellen). Wij streven altijd ‘Quintuple-A’ na. Dat wil zeggen een A score op vijf onderdelen. Welke onderdelen betreft het? Van links naar rechts:

First Byte Time geeft aan hoeveel tijd er nodig is om het eerste datapakket van de webserver te ontvangen.

Keep-alive enabled geeft aan wat de server doet met de verbinding na het afgeven van respons op een verzoek. Normaal gesproken wordt de verbinding dan gesloten. Het openen en sluiten van de verbinding kost tijd dus open houden is wenselijk voor een snelle website.

Compress Transfer geeft aan in welke mate de data wordt gecomprimeerd voordat het wordt verstuurd

Compress Images geeft aan in welke mate de afbeeldingen zijn gecomprimeerd. Grote afbeeldingen brengen langere laadtijden met zich mee.

Cache static content geeft aan in welke mate de website gebruik maakt van caching. M.a.w. het lokaal opslaan van bestanden die dan niet steeds weer opnieuw te hoeven worden ingeladen.