Portfolio

Lees over ons werk voor:

Wazokuu! Online Branding software

Website voor abonnementen verkoop

Wazokuu Nederland is ontwikkelaar van de online marketing software Wazokuu!, een set van webapplicaties waarmee online de marketing eenvoudiger en beter georganiseerd kan worden. De software spits zich binnen de marketing met name toe op merkontwikkeling en merkactivatie. Ook de samenwerking in projecten met externe partijen kan er mee worden geoptimaliseerd.
www.wazokuu.nl

Over de opdracht:

‘Ontwikkel een website die automatisch de verkoop regelt van de abonnementen voor de software, tot het online betalen aan toe. Zorg tevens voor extra traffic naar de site door de toevoeging van een marketing wiki. Voorzie ook in een Branding blog waar professionals hun kennis en inzicht met anderen kunnen delen en door kunnen linken naar hun eigen online kanalen.’

Abonnementenverkoop via de website

De website is ontwikkeld in samenwerking met ENGENDER webdevelopment die ook al verantwoordelijk is voor de achterliggende webapplicatie Wazokuu! Het CMS achter deze website voorziet in alle mogelijkheden om de abonnementen samen te stellen en voor verschillende periodes vooruit te laten betalen. Afrekenen geschied via ICEPAY. Tussentijds upgraden van abonnementen is mogelijk.

Logo en huisstijl

Het logo heeft de laatste twee jaar veranderingen doorgemaakt. De webapplicatie liet zich in het begin lastig in een referentiekader plaatsen aangezien er nergens één op één vergelijkbare software is. Van de heel brede definitie ‘Online marketingmanagement’ is de functionaliteit nu met ‘Online Branding’ veel concreter geduid. De herziening van het logo en de banners is vormgegeven door Burovandernet op basis van de originele uitvoering door Héé Communicatie & Creatie, beiden uit Bussum. Burovandernet is tevens verantwoordelijk voor de visualisering van veel van de begrippen in de marketing wiki.

Een merk versterkende website?

Laat ons je eens bellen!

Ander werk

Selecteer een categorie of merk