Portfolio

Bekijk wat wij reeds voor anderen mochten betekenen

CYRTINA PRIMERO Kronen en bruggen

Strategie en merkconcept voor een producent van tandtechnische restauraties

CYRTINA B.V. is een ontwikkelaar en producent van materialen en software voor de vervaardiging van dentale restauraties. De oprichter is dr. Jef van der Zel die al sinds 1988 één van de pioniers is in digitale processen voor het fabriceren van tandheelkundige restauraties.

Over de opdracht:

‘Hoe kan CYRTINA haar middelen en competenties in de (nabije) toekomst structureel succesvol combineren en omzetten in unieke klantwaarde en wie is dan die klant?’

Strategieontwikkeling

Er is eerst een omgevings en impact analyse uitgevoerd en gekeken welke model voor strategische analyse het best past bij CYRTINA. Op basis van de bevindingen is gekozen voor een nieuwe strategie die er uiteindelijk toe zal leiden dat de tandartsen direct beleverd zullen gaan worden om zodoende optimaal het gemak te kunnen genieten van het volledig geautomatiseerde industriële proces van CYRTINA als dienstverlener.

Merkontwikkeling

Om de dienstverlening van CYRTINA bij de tandarts zichtbaar en tastbaar te maken is er een eerste brochure ontwikkeld in samenwerking met reclamebureau ONyVA. Het betreft een brochure voor de CYRTINA PRIMERO kronen en bruggen, het eerste product uit het volledig geautomatiseerde industriële proces. In de brochure wordt gesproken over een binaire filosofie in de software en de productie die er naar streeft om de restauraties een exacte kopie van de natuur te laten zijn. Een gekleurde dentinekern met daaroverheen een transparante buitenlaag, net als bij natuurlijke tanden. Momenteel prachtig weergegeven in de huidige belofte in alle uitingen: ‘Original beauty of human elements’.

“We worked Cornelissen.Marketing together on a marketing project for a new product that needed much turn-around thinking and the setting up of a new marketing organisation. We enjoyed working together and brought the project to a succes.”
Dr. Jef van der Zel

Chief Scientific Officer, Cyrtina Dental Group

Ook behoefte aan een sterk merkconcept?

Ander werk

Selecteer een categorie of merk