WordPress webdesign

Laat je website een actieve rol spelen!

Portfolio Cornelissen.Marketing

Websites

Voor het inrichten van websites is er zes jaar geleden voor WordPress gekozen omdat dit toen al het meest gebruikte ‘open source’ content management system (CMS) was. Inmiddels heeft WordPress een vlucht genomen. Meer dan 30% van de websites is tegenwoordig een WordPress-website. Voor jou als ondernemer betekent dit dat je ten alle tijde online marketeers kunt vinden en inschakelen om aan jouw website te werken. Hieronder het portfolio van Cornelissen.Marketing.

Klik op de afbeelding of naam en de betreffende website opent in een nieuw scherm.

Nieuwe WordPress website

Wanneer je helemaal aan de start staat dan ga ik eerst samen met jou bepalen welke specifieke rol jouw website moet gaan spelen in je bedrijfsvoering. Mijn 30 jaar marketingervaring in combinatie met 5 jaar ervaring in het ontwerpen van WordPress websites zorgen ervoor dat er snel een gedegen schetsontwerp op tafel ligt waarbij jij je een beeld kunt vormen. Op basis daarvan maak ik met jouw huidige grafische vormgever of één van de vormgevers waarmee ik zelf graag samenwerk een eerste opzet. 

Offerte aanvragen

Wanneer je het onderstaande formulier invult dan ontvang je binnen vijf werkdagen een uitgewerkte offerte voor jouw onderneming.

Oriënterend gesprek

Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek.

Het Marketing Station

Bel 035 524 24 69 of plan een afspraak in.

Aanbevelingen:

Eric is al jarenlang de vaste marketingadviseur van FlexOffiZ. Eric heeft een IT achtergrond waardoor hij als geen ander de perfecte mix van technologie en marketing kan bieden. 

Eveline van Daal

FlexOffiZ Nederland

Cornelissen.Marketing?

Kompetent. Freundlich. Zuverlässig. Unsere Wahl!

Wolfgang Richter

Marketing Manager / Business Development , Permadent GmbH

Eric heeft niet alleen verstand van zaken maar is ook zo betrokken bij FlexOffiZ, waardoor hij inmiddels meer als een collega gezien wordt dan een zakenrelatie’, ‘We zijn super trots op onze nieuwe website!

Lizetta van Coevorden

FlexOffiZ Nederland

'“Om de strategische meerwaarde, die wij sinds jaar en dag onze klanten bieden, te waarborgen is Cornelissen.Marketing voor ons aan de slag gegaan met de vraag hoe we ons duurzaam kunnen blijven onderscheiden. We zijn tot verrassende inzichten gekomen en zien de komende jaren met vertrouwen tegemoet.”

Reijer Hekelaar RB

Partner, PYXIS Accountants en Belastingadviseurs

Nieuwe website en zelf de regie?