Binden

Customer journey fase waarin je probeert bezoekers aan je merk te binden

E-mailmarketing

E-mailmarketing doe je om relaties te binden en te behouden

Jouw e-mailmarketing professioneel uitbesteden?

Blijf aanwezig in de keuzeset van geïnteresseerden en laat jouw e-mailmarketing van A tot Z verzorgen. Wij zorgen niet alleen voor een opzet en ontwerp van jouw nieuwsbrief, maar ook zorgen voor de content en het versturen ervan. Dit het liefst voor bedrijven in ’t Gooi omdat wij graag regelmatig de inhoud, terugkoppeling en de conversie met onze relaties bespreken.

Continuïteit is voor de meeste bedrijven lastig

Het starten met een regelmatige nieuwsbrief is voor menigeen een enorme horde. Men ziet er vaak tegenop om continu nieuwe content te bedenken en te schrijven. Of het kruid is in de eerste twee á drie edities al verschoten. Herkenbaar voor je? Maak dan eens een afspraak met ons. Wij zetten niet alleen een goede campagnestrategie uit, maar wij zorgen ervoor dat je uiteindelijk zelfstandig een aantrekkelijke en goed converterende nieuwsbrief kunt verzorgen.

E-mailmarketing: het klikgedrag indiceert mogelijke contactmomenten
(Afb.: Open- en klikgedrag van een regelmatige nieuwsbrief)

Wat doen wij voor jou?

1. Ontwerpen

Op basis van de strategiebepaling, ontwerpen wij een nieuwsbrief die op de doelstelling aansluit en past bij de look en feel van jouw website.  Wij werken hierbij met je samen in een gezamenlijk software account van iMonitoring.

2. Schrijven van content

Voor het schrijven van de content vragen wij je doorgaans de content in ruwe vorm aan ons aan te leveren. De kosten voor het verzorgen van de content, zijn afhankelijk van de door jouw aangeleverde content en de foto’s die eventueel gekocht of gemaakt moeten worden.

Effect van een maandelijkse nieuwsbrief op de bezoekersaantallen van de website

(Afb.: Het effect van een nieuwsbrief op het websitebezoek)

3. Maandelijkse verzending en analyse

Wij zorgen ervoor dat jouw lezers de verwachte continuïteit krijgen waarvoor zij hun e-mailadres aan je hebben toevertrouwd. Daarnaast analyseren wij voor jou het clickgedrag en rapporteren de mogelijke contactmomenten die, los van de mogelijke directe conversie.

Laat je merk voor je werken!

Is je merkstrategie toe aan vernieuwing of wil je serieus aan de slag met het ontwikkelen van een (digitale) strategie? Zijn er misschien andere online issues waarover je advies wil? Neem dan een contact met ons op, wij laten je merk graag voor je werken.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

E-mailmarketing doe je vooral om top of mind te blijven

Regelmatige nieuwsbrief

MailChimp Logo

Met MailChimp kunnen wij maandelijks een relevante nieuwsbrief over jouw merk uit laten gaan, compleet verzorgd van content tot aan de analyse van de mogelijke contactmomenten met de lezers ervan.

Voorbeelden

Klik op de namen van de onderstaande relaties voor een voorbeeld van de nieuwsbrieven die wij verzorgen.

Cornelissen Marketing maakt op een heldere manier duidelijk hoe je de wereld van digitale communicatie kunt bedwingen. Inzichtelijke oplossingen om een maximaal effect bereiken én de business te optimaliseren is wat ons bedrijf nodig had en dat heeft Cornelissen Marketing bewerkstelligd. Een echte aanrader!

Hélène van der Ven

Owner, director, Hélène van der Ven Fine Art Consultancy