Bereiken

Voor groei is het essentieel dat men je goed kan bereiken.

Voor groei is een strategie nodig die obstakels wegneemt en ervoor zorgt dat men je goed kan bereiken.

Betere vindbaarheid

Is vindbaarheid ook meteen herkenbaarheid?

Betere vindbaarheid is meer dan opvallen alleen. Hetzelfde geldt dus voor ‘goed’ gevonden worden. Natuurlijk zorgen we ervoor dat met SEO en SEA jouw online vindbaarheid verbetert. Echter, door alleen sterk te focussen op zoekwoorden ontstaat er nog geen betere vindbaarheid. Men gaat je niet namelijk ook direct ‘goed’ vinden! Als jouw merk in een zoekmachine bovenaan staat moet namelijk ook de merkbelofte direct duidelijk zijn. Pas dan bestaat de kans dat ze jouw merk niet alleen ‘goed’ vinden maar ook nog eens direct voor kiezen.

Een eenduidige boodschap

Stel, je zit tegenover een collega en vraagt hem of hij een pen voor je heeft. Hoe groot is de kans dat je er één vangt als hij er zes tegelijk over de tafel gooit? Had hij er maar één gegooid dan was deze kans veel groter geweest. Met communicatie is het net zo. Een boodschap komt pas aan wanneer een ontvanger zich kan concentreren op één boodschap die duidelijk voor hem is. Online werkt het net zo: zorg voor een eenduidige boodschap als je gevonden wilt worden.

Betere vindbaarheid: zorg voor een eenduidige boodschap als je gevonden wilt worden

Zichtbaarheid vanuit één merkconcept

Pas wanneer de beoogde ontvangers van de boodschap jouw merk meteen ‘snappen’ kan met veel creativiteit aan de zichtbaarheid van jouw merk worden gewerkt. Door bij de inzet van mensen en middelen steeds te denken vanuit de merkbelofte en hier naar te handelen wordt duurzame merkwaarde gecreëerd en is het vinden van de juiste zoekwoorden geen probleem meer. Zichtbaarheid is dus een belangrijke factor om succesvol te kunnen worden.

Zoekmachinemarketing

Hoe zorgt je er nu voor dat je de juiste mensen zo effectief mogelijk bereikt? Kopen met een groot Adwords budget? Goeie optie maar een hoge vermelding in de Google zoekresultaten alleen is nog geen garantievoor succes. Betere zichtbaarheid ontstaat wanneer uw merk in dubbel opzicht ‘goed’ wordt gevonden. Dus niet alleen beter zichtbaar door een hoge ranking in zoekmachines maar ook omdat uw merk meteen herkend wordt voor wat het waard is!

Durf je de test aan?

Wij bieden een kosteloze analyse van je merk aan middels onze vindbaarheidstest. Kom te weten hoe ‘goed’ je merk online gevonden wordt en vul je gegevens in.

Zullen wij je eens opzoeken?

Vindbaarheidstest: Hoe 'goed' wordt je merk online gevonden?

Vul je gegevens in en ontvang binnen een week kosteloos een vrijblijvende analyse.

Kom te weten hoe je ‘goed’ merk online gevonden wordt en laat ons eens zoeken.

Test mijn vindbaarheid