Fotoshoot voor Het Marketing Station

Het Marketing Station bestaat inmiddels alweer een jaar en de bezetting begint langzaamaan compleet te worden. Met de NS zijn we al in gesprek voor een verlenging van ons huurcontract dus alle reden om de website(s) een nieuwe impuls te geven. Speciaal hiervoor hebben wij Ger en Aad Adrichem van De Foto Firma gevraagd om voor een fotoshoot van het kantoor zelf en de gebruikers. Dit om het nog eens een keer goed op de ‘kiek’ te zetten. 

Super zichtlocatie

De foto’s zijn binnenkort op de website en de sociale media van Het Marketing Station te zien. Hieronder een impressie van de totstandkoming ervan.

drs. ing. Eric Cornelissen

drs. ing. Eric Cornelissen

Al sinds 1988 help ik ondernemers bij het ontwikkelen en behouden van een sterk merkimago. De ervaring heeft mij geleerd dat het centraal stellen van een duidelijke positionering essentieel is voor succes. Het herontwerp van het logo en de website zijn hierbij de middelen waarmee deze positionering het duidelijkst gecommuniceerd kan worden.

Met de dienstverlening van Cornelissen.Marketing ben ik in staat om de complete regie hierover te voeren en volledige invulling te kunnen geven aan de uitvoering ervan.

Dit met als doel om jou als ondernemer te helpen een sterk en samenhangend merk op te bouwen dat zijn waarde propositie effectief communiceert naar de doelgroep en daarmee bijdraagt aan de groei van jouw onderneming.